Počitniška hiša Lindika

Počitniška hiša Lindika se nahaja na ravninskem predelu Dolgovaških Goric v idiličnem prekmurskem okolišu.

Hiša je grajena in opremljena v tipičnem  podeželskem slogu . Intimo in vedrost poustvarja detajlno opremljen interier.

Vhod očara leseno stopnišče, ki vodi  v zgornje prostore ter lončena peč s katero si lahko v hladnih dneh pričarate toplo in romantično vzdušje. Hiša lahko gosti do šest odraslih gostov,  v treh spalnicah z lesenimi stropi in udobnimi posteljami ter pogradom za dva otroka in pomožnim ležiščem za dve osebi v dnevnem prostoru.  Z balkona glavne spalnice je zagotovljen čudovit pogled na okoliške griče in gozdove ob sončnem vzhodu. Prostorna zidana kuhinja in  udobna jedilnica z visečimi lončenimi lučkami izžarevata energijo domačnosti. Kuhinjski kot je opremljen s potrebnimi kuhinjskimi aparati ter hladilnikom za vina. Dnevni prostor krasi panoramsko okno s pogledom na obširen travnik, vinograd in bukov gozd. Hiša vsebuje dve kopalnici s prho.

Dopustovanje v hiški Lindika je primerno tako za družine kot skupino prijateljev, ker  sta vsem zagotovljeni predvsem umirjenost in uživanje v neokrnjeni naravi goric, kjer lahko med  sprehajanjem po številnih okoliških poteh mimo vinotočev,  občudujete strme in ozke vinograde ter pisane zidanice. Posebno primerno je za ljubitelje kolesarjenja in  ob tem je možno tudi hranjenje koles v garažnem prostoru.

Na travniku ob hiši se lahko izvajajo tudi aktivnosti kot so odbojka, badminton, priredba piknika ali brezdelje pod toplim soncem.  Konec dneva nebo krasijo slikoviti sončni zatoni.

logo sivi center
Počitniška hiša Lindika se nahaja
na ravninskem predelu Dolgovaških
Goric v idiličnem prekmurskem okolju.

Kontakti

LINDIKA
Dolgovaške Gorice,
hišna št. 203,
9220 Lendava

Metka Jakomin
Email:
info@lindika.si
GSM:
041 985 686

Linda Mozetič
Email: info@lindika.si
GSM: 031 246 801

Vremenska napoved

Facebook

Copyright Počitniška hiša Lindika © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani O piškotkih